Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/nextgenit.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 119

KillSwitch

 

 

 

Hvad er Kill-Switch?

Kill-Switch blev grundlagt i 2018 med et enkelt formål: at bringe it-sikkerhed op til dagens krævede standarder.
Den pludselige spredning af WannaCry og Petya / NotPetya i 2016 og 2017 lod virksomheder lamme over hele verden. Det gav alle en vigtig påmindelse: hackere vil fortsat finde måder at komme ind i din virksomheds systemer, selv med de bedste firewalls installeret. Der manglede noget, og virksomheder var i fare.

I dagens IT-operationer er virksomheder afhængige af manuel interaktion, når et virus- eller cyberangreb spreder sig. Typisk er filtreringsprocessen inden et angreb begrænset til enkle detekterings- og rapporteringsværktøjer. Disse værktøjer indeholder kun rapporteringsfunktioner, som giver virksomheden et overblik. Når et angreb opstår, bliver virksomheden underrettet, men der er ikke truffet yderligere handlinger for at forhindre virussen i at sprede sig.
Da vira nu spreder sig inden for få minutter, er disse rapporteringsfaciliteter og manuelle handlingsplaner utilstrækkelige. Den eneste måde at isolere en virus med succes og forhindre, at den spreder sig yderligere i din virksomhed, er at isolere den inden for få minutter efter detektering. Dagens løsninger er ikke i stand til at gøre dette.

Kill-Switch ønsker at levere en løsning på dette problem ved at blive verdens førende cybersikkerhedsfirma. Vi ved, at du ikke kan forhindre vira i at sprede sig. I stedet ønsker vi at gøre din virksomhed mere sikker og sikre, at infrastrukturen i din virksomhed er forberedt, så virusen ikke spreder sig til hvert hjørne af din virksomhed. Dette sparer dig penge, tid og produktionsomkostninger.

NextGenIT leverer high-end IT Sikkerheds-løsninger baseret på teknologier og løsninger fra de markedsledende producenter.

Vi tilbyder ”end-to-end” løsninger.


© 2019 - NextGenIT ApS - Alle Rettigheder Forebeholdes

Haderslevvej 36, 1. sal. tv. - 6000 Kolding - CVR: 40523138