Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/nextgenit.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 119

Palo Alto Networks

 

 

 

Hvorfor Palo Alto Networks?


Valget var nemt da NextGenIT skulle vælge en partner på firewall

Gartner har offentliggjort sin 2018 Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls og placeret Palo Alto Networks som leder for syvende gang i træk.

Palo Alto Networks, har været banebrydende, når man taler næste generation af netværkssikkerhed på deres innovative platform, der giver kunden mulighed for at sikre sit netværk sikkert, i et stadig mere kompleks og hurtig voksende antal applikationer.

Kernen i denne platform af deres næste generation af firewall, leverer synlighed og kontrol over kundens applikationer, brugere og indhold i firewallen ved hjælp af en stærkt optimeret hardware og software-arkitektur, dette kombineret med deres Traps:Fuld NextGen Endpoint beskyttelse uden tung administration og dermed et minimum af vedligehold. Erstat den ”gamle” antivirus med en løsning der kigger på kendte og ukendte angreb.

Selvom NextGenIT er den nye Upcoming partner hos Palo Alto Network, råder vi over nogle af Danmarks dygtigste konsulenter som har en track-record på Rådgivning; Designoplæg; Levering og Implementering på nogle af de største Palo Alto løsninger i Danmark.

NextGenIT leverer high-end IT Sikkerheds-løsninger baseret på teknologier og løsninger fra de markedsledende producenter.

Vi tilbyder ”end-to-end” løsninger.


© 2019 - NextGenIT ApS - Alle Rettigheder Forebeholdes

Haderslevvej 36, 1. sal. tv. - 6000 Kolding - CVR: 40523138